Դիմել մեզ

Ինչպե՞ս խուսափել սննդային թունավորումներից. ներկայացրել է ԻՀԱԿ տնօրեն Արմեն Օհանյանը

14.07.2025
Ինչպե՞ս խուսափել սննդային թունավորումներից. ներկայացրել է ԻՀԱԿ տնօրեն Արմեն Օհանյանը

Սննդային թունավորումներն այս սեզոնին խիստ բնորոշ են: Դրանցից խուսափելու համար անհրաժեշտ է մանրակրկտորեն լվանալ սնունդը, ճիշտ ջերմամշակման ենթարկել: Սննդային թունավորումների կանխարգելման մանրամասները 168ժամի հետ զրույցում ներկայացրել է ԻՀԱԿ տնօրեն Արմեն Օհանյանը:

Վիդեոդարան